Здравейте,

Пиша Ви това писмо, за да изразя своето мнение и благодарност към екипа на фирма „Лукспласт“.

Предстоеше ми основен ремонт и исках дограмата, която ще монтирам да е наистина качествена. След проучване избрах профили Кьомерлинг 88+. От официалният сайт на Кьомерлинг за България се спрях на Вашата фирма.

Наистина останах приятно изненадан, отивайки в офиса на Лукспласт. Служителката компентентно ми обясни разликите между различните профили, стъкла и заключваящи механизми. Изборът ми бе повлиян и от факта, че „Лукспласт“ предлагат вземане на размери и изготвяне на примерна оферта, без това по никакъв начин да ме обвързва с договор, за разлика от други фирми, предлагащи Кьомерлинг.

Още по-приятно бях изненадан, от отношението на сътрудника за вземане на размери, когато дойде на обекта. С търпение и компетентност отговаряше на всеки мой въпрос, препоръча подходящият стъклопакет за всяко помещение в зависимост от изложението. Истинско предизвикателство беше реализацията за една от стаите, тъй като там предстоеше къртене, преграждане, чупки, входна врата за балкон. Сътрудникът ме увери, че след като се завърши строителната част и преди започване на изработка на дограмата, ще дойде отново да се доуточнят размерите и ако има нужда да се направят корекции. И наистина – чудото се случи. Размерите се доуточниха, офертата се актуализира и след посоченият срок, аз имах прекрасна дограма, монтирана професионално и точно както си го бях представял.

Наистина съм доволен.

Бих препоръчал фирма „Лукспласт“ на всеки, който иска да има качествена дограма и се колебае, коя фирма да избере.

 

Благодаря на целия екип на „ЛУКСПЛАСТ“.

 

С уважение,

Георги Чочев

Георги Чочев

Предстоеше ми цялостен ремонт на апартамент и подмяна на дограмата във всички помещения.
Тъй като съм човек, който внимателно подбира своя избор, то същото бе валидно и за дограмата.
Локацията изискваше висококачествена, максимална шумо и топлоизолираща дограма.
След проучване в интернет се спрях на KÖMMERLING 88plus и фирмата Лукспласт.
Фирмата работи по програмата за енергийна ефективност, което бе едно от важните ми условия в избора ми.
В първия удобен за мен момент изпратиха техник с който да се консултирам и обсъдя възможностите за постигане на оптималното за цена/качество.
Сроковете за доставка и монтаж не бяха от най-кратките, но държах на качеството и това бе една от причините да не се избързва.

Фирмата спази всичко в срок. Работа при монтажа бе на високо ниво и бях изумен как всичко бе прецизно измерено до най-малък детайл.
Бих препоръчал фирмата на всички, които искат да се оставят в сигурни ръце и качествената работа.

Успех на целия екип на „ЛУКСПЛАСТ“ и се надявам все повече хора да радвате с отношението и работата си!

Поздрави,
Тодор Вергов

Тодор Вергов

Преди 2 години правих реконструкция на къща, която купих в кв. Симеоново, гр. София.

Имаше над 20 прозореца със специална конфигурация и витражи, които държех на всяка цена да бъдат запазени.

Обърнах се към най-големите фирми за дограма в София но никъде не намериха решение за проблема ми.

Една архитектка ме посъветва да се обърна към фирма Лукспласт . Свързах се с тях и останах меко – казано приятно изенанадана.

Отношението с което подходиха към мен, точността и отношението към решение на проблема ми ме впечатлиха.

Пролича си професионализма и идейния и индивидуален подход.

Аз съм по специалност инженер и оцених по –достойнство решенията, които ми предложиха за прозорците и витражите.

Горещо препоръчвам тази фирма и уверявам всеки бъдещ техен клиент в правилния избор, който са направили.

Доц. Н.Маркова

Доц. Н.Маркова

През месец август 2013 г. подписах договор за изработка на дограма с фирма Лукспласт. След дълго проучване на пазара взех решение да се възползвам от услугите именно на фирма Лукспласт, защото ме впечатлиха както бързината, с която беше изготвена офертата, така и изключителната компетентност на г-жа Владимирова, с която контактувах. След изготвянето на офертата се наложи да бъдат направени известни корекции по предварителните параметри, като в процеса на уточняване г-жа Владимирова с голяма отзивчивост ми указваше съдействие и благодарение на нейния професионализъм успяхме да формулираме много точно детайлите на поръчката. Бях много приятно изненадана от отношението, което беше проявено към мен. На всички мои въпроси бяха давани бързи и компетентни отговори, получих и някои практически съвети и у мен остана убеждението, че екипът на фирмата работи с желание, като целта е клиентът да остане удовлетворен от предлаганите му услуги.

При снемането на размерите се убедих отново, че в екипа на фирма Лукспласт работят професионалисти. Техническите познания и компетентността на техническия ръководител бяха на много добро ниво. Същото мога да кажа и за екипа, който извърши монтажа с необходимата точност и бързина.

Бих искала да отбележа, че сроковете за изработка, както и всички уговорки за часове и дати за снемане на размери и извършване на монтажа бяха спазени точно, като дефинирането им беше съобразено с това съответните процедури да бъдат извършени в удобно за мен и семейството ми време.

Дограмата, която беше монтирана, изцяло отговаряше на критериите, които имах. Мисля, че качеството на профилите и обкова, както начина на изработка отговарят на едни високи стандарти, към каквитио би трябвало да се стреми всяка една фирма, която би искала да има едно от водещите места на пазара. Смятам, че фирма Лукспласт определено се нарежда сред една от малкото компании, които предлагат много добър продукт, разполагат с качествени кадри и които имат специално отношение към клиентите си.

Изказвам благодарността си към екипа на фирма Лукспласт и с удоволствие в бъдеще бих се възползвала отново от услугите, които предлага.

Незабравка Колева

Референция за фирма ЛуксПласт относно изпълнението на поръчка за поставяне на дограма на еднофамилна къща в с. Панчарево.

 

След изложението Стройко 2000 през 2013 се спряхме на фирма Лукспласт за изготвяне на оферта за поставяне на дограма Kommerling. От г-жа Владимирова получихме първоначална оферта, която включваше различни възможности за конфигурация, както и подробни разяснения за тях. Комуникацията беше бърза и добра. След уточненията се спряхме на финален вариант и дойде служител на фирмата, който да вземе точни размери. С него на място уточнихме отново детайлите и получихме различни и полезни съвети, които последвахме. Изпълнението и монтажа на дограмата бяха изпълнени в договорения срок. Единствения проблем, който имахме беше веднага след монтажа със стъклото на единия прозорец и беше отстранен бързо.

Благодарим на фирма Лукспласт за коректното и добро обслужване и ги препоръчваме, като изпълнител при изработката на дограма.

Диана Мънгова

Диана Мънгова

Искам да изкажа благодарност на хората от екипа на Luxplast за професионализма и добре свършената работа. В офиса на фирмата персонала е добре обучен и не по-малко важно приветлив и усмихнат. Консултантите ми помогнаха много с избора на дограмата и вида на стъклото за стъклопакета, съобразен с даденостите на апартамента. Много добро впечатление ми направи това, че монтажниците пристигнаха в точно уговорения ден и час. Когато пристигнаха се захванаха веднага за работа без излишно размотаване. Свършиха работа много бързо и даже помогнаха за преместването на старата дограма. Монтажа протече много гладко и качествено. След време имаше малък проблем със затварянето на една от вратите, но от фирмата изпратиха човек, който отстрани проблема за минути.

Бих препоръчал фирмата на всеки който се нуждае от качетвена дограма и добър сервиз.

Благодарности,

Велко

Велко

С настоящата референция изразявам своята удовлетвореност и висока оценка от професионализма и добрата работа на екипа на фирма „Лукспласт” ООД в качеството й на изпълнител на изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма Kommerling в частният ми дом, както и в частни домове на мои близки, станали клиенти на фирмата по мои препоръки.

За времето на съвместната ни работа „Лукспласт” ООД се доказаха като надеждни партньори, на които може да се разчита в момент на избор. Качеството на поставената ми дограма е факт, от което разбирам, че сертификатите, които фирмата е придобила са заради спазването на всички строги правила и изисквания при изработката на дограма.
Натрупаният им опит води до удовлетворени клиенти от постигнатото.
Във връзка с постигнатите резултати от съвместната ни дейност препоръчвам екипа на „Лукспласт” ООД като коректен и надежден партньор.

Десислава Хаджийска

В допълнение, вече от позиция на изминалата вече 1 година и натрупания от мен опит с ползването на монтираната от  „Лукспласт“ дограма Кьомерлинг 88+, мога отново да изкажа благодарности за коректното и добро отношение към мен като клиент, както и абсолютно точно спазените срокове, с които Вашата фирма подходи през всичките етапи: от разясненията за продуктите, през изготвянето на офертите, демонтажа и извозването на старата дървена дограма, до монтажа на новата дограма.

Така домът ми стана много по-уютен.

Желая Ви да продължавате да поддържате това високо ниво и още повече професионални успехи!

Поздрави

Ивайло Илиев