Много коректни и точни. Дата, час, изпълнение, от вземането на размери до монтажа на комарниците. Всички в тази фирма си разбираха от работата. Съветите им, се оказаха изключително полезни. Благодаря!

Божидар Йорданов

Прекрасен екип от професионалисти! Безупречна работа и добро отношение. След като смених три фирми, най-накрая Лукспласт предложиха качество, съчетано с перфектен монтаж. Благодаря!

Mikaela Stoimenova

Доволен съм от фирма “Лукспласт” и дограмата, която ми монтираха. Спокойно мога да кажа, че като цена-качество в момента са без конкуренция. Силно ги препоръчвам!

Martin Tassev

Много сме доволни от качеството на дограмата и от обслужването. Профилите бяха доставени и монтирани по-рано от зададените по договор срокове. Екипът сложи цялата дограма за 2 дни. Ако всички работеха така, вече щяхме да сме забравили за строежа. Със сигурност ще се обадя на тях за интериорните врати.

Petia Dorbaliyska

Поръчката ми беше изпълнена професионално – от срещата в офиса, през взимането на размерите до монтажа. Освен това, направиха всичко възможно и монтираха преди крайния срок. Не на последно място, мога да отбележа и отличното отношение към мен като клиент.
Мога само да похваля целия екип на “Лукспласт” и да им пожелая упешно развитие и в бъдеще!

viva1973p

Изключително съм доволен от услугите, предодставени ми от фирма Luxplast. Считам, че съм бил много труден клиент, защото имаше няколко промени по офертата и ми отне няколко месеца да взема окончателно решение. През цялото време, служителите на Luxplast бяха изключително услужливи и отзивчиви, като правеха нови оферти, съобразени с желанията ми. Исках качествена дограма и се спрях на Кьомерлинг, след като получих адекватна помощ от консултантите в офиса на фирмата. Бих препоръчал Luxplast на всички, които искат да избегнат допълнителни усложнения и излишни нерви. Монтажа беше изключително прецизен и бърз. Ако искате високо качество и можете да си го позволите, обърнете се към тази фирма. Една от малкото останали в България, предлагащи безкомпромисно качество и добро отношение към клиента!

Ivo Nakov

В магазина са много отзивчиви. Размерчикът много старателно премери балкона, който остъклихме. Съобрази всички кривини и накрая направи проверка. Преди монтажа дойде пак на проверка. Монтажниците бяха също спокойни хора. Работиха стегнато и чисто. Моят проект беше предизвикателство за фирмата, защото представлява остъкляване на балкон дълъг 6м. под двускатен дървен покрив. Направиха отделни панели, които съединиха с усилени колонки.

Andrey Bukureshtliev

Перфектно обслужване и професионализъм през цялото време от всички представители на фирмата. В офиса ми беше направена предварителна оферта и беше отговорено на всички възникнали въпроси, както и с готовност бяха изготвени допълнително поискани от мен документи. Сроковете бяха спазени. Дограмата е с отлично качество, а монтажистите – Николай и Росен, бяха безупречни. Любезни, усмихнати, сръчни, бързи, внимателни. Предоха завършения проект след като ми представиха всеки монтиран елемент. Препоръчвам ги горещо и самата аз ще им се доверя за следващи проекти. Браво!

Валентина Динчова

Останах с отлично впечатление от Лукспласт на всички етапи – от оферирането до поставянето на дограмата. Всички служител на фирмата, с които контактувах са отлично информирани, получихме компетентни отговори на всичките си въпроси. Взимането на размери и монтирането на дограмата се извърши в първоначално уговорените срокове и без никакви проблеми. Хората работят бързо, много чисто и ги препоръчвам чистосърдечно.
Весела Чехларова

Весела Чехларова

Страхотни професионалисти за втори път ползвам техните услуги и качеството е несравнимо както качеството на дограмата така и качеството на монтажа.

Калоян Киров